Diset - Aprenc en positiu Les Lletres - Joc educatiu basat en pedagogíes alternatives per a nens i nenes a partir de 4 anys de Diset

Precio: 17,95€
Los precios de los productos y la disponibilidad son correctos a fecha 2023-09-23 02:17:44 BST, pero pueden cambiar. La información de disponibilidad y el precio correctos serán los que se mostrarán en http://www.amazon.es/ cuando finalice la compra.
En stock
CIERTO CONTENIDO QUE APARECE EN ESTE SITIO VIENE DE AMAZON SERVICES LLC. ESTE CONTENIDO SE PROPORCIONA 'TAL CUAL' Y ESTÁ SUJETO A CAMBIOS O ELIMINACIONES EN CUALQUIER MOMENTO.

Descripción del Producto

En Juguetepia.com estamos orgullosos de mostrate el fantástico Diset - Aprenc en positiu Les Lletres - Joc educatiu basat en pedagogíes alternatives per a nens i nenes a partir de 4 anys.

Con tanta oferta disponible, es bueno tener una marca en la que se puede confiar. Diset - Aprenc en positiu Les Lletres - Joc educatiu basat en pedagogíes alternatives per a nens i nenes a partir de 4 anys será sin duda una excelente compra.

Con este precio, el Diset - Aprenc en positiu Les Lletres - Joc educatiu basat en pedagogíes alternatives per a nens i nenes a partir de 4 anys viene altamente recomendado y es una de las elecciones más populares entre nuestros clientes. Diset ha introducido algunas extraordinarias ideas, lo que hace que tenga una muy buena relación calidad/precio.

Características del Producto

Els jocs “Aprenc en positiu” ofereixen la possibilitat d'aprendre des del respecte, de manera natural, autònoma i progressiva, sobre diversos àmbits: matemàtiques, lletres, temps, animals, emocions i ioga Ofereix als nens i nenes material manipulatiu que els ajuda a descobrir i experimentar la lectoescriptura al seu propi ritme El producte permet familiaritzar-se amb els sons del llenguatge, identificar i reconèixer l'alfabet, relacionar imatges i paraules, practicar la cal·ligrafia, escriure, llegir i lletrejar les primeres paraules Contingut: 77 targetes doble cara amb lletres majúscules i minúscules, i la direcció d'escriptura marcada 27 targetes d'il·lustracions diverses 27 targetes de paraules amb punts de colors que assenyalen el nombre de síl·labes; ruleta amb les lletres de l'abecedari pissarra esborrable amb quadrícula d'escriptura, joc del gat i el ratolí i mots encreuats retolador esborrable per a la pissarra pòster amb joc de cerca i troba i guia visual del contingut Habilitats que desenvolupa: 20+ activitats per a experimentar amb la lectoescriptura; familiaritzar-se amb els sons de l'idioma identificar i reconèixer l'alfabet practicar el traç amb el dit relacionar imatges i paraules començar a escriure amb majúscules i minúscules practicar l'escriptura associant la paraula amb la il·lustració relacionar cada paraula amb el seu nombre de síl·labes jugar amb les paraules i les lletres